Analizirajte tri loše navike svakodnevnog četkanja

- Mar 11, 2019-

Čišćenje zubi svakodnevno čini se jednostavnim, ali ako to ne učinite kako treba, to će vam uništiti zube. Nemoj vjerovati? Tada će vas proizvođač četke odvesti do 3 točke ispod.

1. Prvo očistite zube: pasta za zube nije pjena za čišćenje zubi, već se mora osloniti na sastojke za čišćenje unutar trenja i na trenje između četkice za zube i zuba. Što je trenje tanje i što je dulje vrijeme, čistiju četkicu. Stručnjaci su istaknuli da se četkica za zube ne udavi, da istisne pastu za zube i da je počne četkati, i postupno izrađuje finu pjenu, da se sastojci za čišćenje zubne paste mogu maksimalno povećati, a zatim usta isprati da se završi četkanje.

2, četkica za zube ne mijenja se dugo vremena: četkica za zube se koristi za čišćenje usta, to će akumulirati bakterije nakon dugo vremena, više bakterija, više bakterija. Profesionalni testovi su otkrili da je broj bakterija koje se koriste u četkicama za zube do 3 tjedna jednak milijun, što je jednako količini bakterija u više od 9 šalica vode krpice, što je 80 puta veći sadržaj bakterija od prljavštine. voda! Također, kosa četkice za zube se lako deformira nakon dugotrajne uporabe četkice za zube, a deformirana kosa četkice za zube može ubosti desni.

3, četkanje piljenjem: Dugo vremena u prošlosti, mnogi ljudi su navikli da četkanjem zubi vodoravno, što je neznanstveno. Jer to ne samo da može učinkovito četkanje zubi, ali i lako oštetiti desni i zube, uzrokujući zubnog mesa smanjiti, i formiranje bočni žlijeb različitih dubina u vratu zuba. Konkretno, nekoliko zuba koji su najjače pogođeni zubnom četkicom skloniji su defektima, koji se često vide kod osoba starijih od 50 godina.

Zapravo, ispravna metoda četkanja je vertikalna četka. Gornji zubi su brušeni od vrha do dna, a donji zubi su brušeni od dna prema vrhu. Unutrašnji i vanjski dio zuba treba četkati, a zubnu površinu za žvakanje treba četkati natrag i naprijed. To ne samo da čisti zube i zube, nego masira desni, pospješuje cirkulaciju desni i poboljšava zdravlje zuba i parodontnih tkiva.