Bambusov četkica za drveni ugljen je drugačija

- Mar 08, 2019-

Bamboo četka za zube je dobila ime po dodatku bambusovog ugljena svojim čekinjama. Za razliku od tradicionalne boje zubne četkice, budući da se aktivni ioni bambusovog ugljena C iz bambusovog drvenog ugljena dodaju u čekinje, boja je prirodna crna, koja je prepoznatljiva i puna osobnosti. Dio zubne četkice za glavu izrađen je od posebno obrađenog bambusovog ugljena vlakna, koji se naširoko koristi u svakodnevnom životu ljudi. Dakle, koja je razlika između bambusove četkice za zube i uobičajene četkice za zube? Sljedeći proizvođači četkica za zube pružit će vam detaljno razumijevanje:

1. Lako uklonite plak: Čekinje sadrže aktivne ione aktivnog ugljena C koji lako apsorbiraju plak na površini zuba i čiste i bijele zube. Ultra-fina bambusova meka kosa drvenog ugljena ima manji promjer od uobičajenih čekinja i može prodrijeti duboko u praznine koje se ne mogu dirati zajedničkim čekinjama. Meke i super-upijajuće bambusove čekinje od drvenog ugljena štite desni od oštećenja.

2, super čista snaga: mala glava četkice za zube, lakše je kontaktirati površinu zuba, povećati trenje, lako poboljšati snagu čišćenja. Prema ispitivanju i provjeri od strane vlasti: sposobnost čišćenja četkice za zube bambusovog ugljena je 10 puta veća od obične četkice za zube.

3, jedinstvena vlaga, antibakterijski, izbjeljivanje snaga: četka za kosu pomoću bambusa ugljen super fine meke kose, u usporedbi s običnim čekinjama, ima jaču vlagu, antibakterijski, adsorpcija, pomoći zadržati čekinje suhe, smanjiti mogućnosti uzgoja bakterija. Čekinje također sadrže aktivne ione bambusovog ugljena C, koji mogu osloboditi negativne ione kisika i infracrvene zrake, lako apsorbiraju plak na površini zuba i čine zube zdravijima i bjelji.