Dječju četkicu za zube treba odabrati prema dobi djeteta

- Mar 20, 2019-

Predlaže se odabir četkice za četkicu u obliku čaše. Rub četkice treba biti mekan i može apsolutno okružiti svaki bijeli zub, pomoći pri čišćenju velikih molara, produbiti bijele zube nakon čišćenja i postići cilj temeljitog čišćenja. Prednost električne četkice za zube je u tome što je prikladna i dovoljno snažna da privuče mali broj djece kako bi očistili zube. Međutim, njegov nedostatak je obratiti pozornost na funkcije i druge funkcije. Stoga je teško izbjeći žaljenje zbog unaprijed postavljenog. Na primjer, glava četke se široko koristi. Poprečni presjek četkice za zube je prevelik, a neki bijeli zubi ili šavovi ne smiju biti četkani. Drugo, čekinje električne četkice za zube su relativno tvrde, što može oštetiti djetetove bijele zube i desni. Viši stručnjaci predlažu da ako koristite električne četkice za zube, najbolje je pričekati da dijete bude malo starije i kupiti ga, a predškolska djeca još uvijek mogu preferirati ručne četkice za zube.

Predškolski stadij od 5 do 7 godina: U ovom trenutku, bijeli zubi djeteta će izbiti prvi trajni zub, jer je to za dodavanje bijelih zuba za čišćenje.

Predškolske i predškolske faze su najkritičnije faze u rastu dječjih bijelih zuba:

2 do 4 godina djeca: Dijete je na početku razvoja bijelih zuba, šamar i usta su također mala, prvi put četkanje, predlaže se da odaberete usku glavu četkice, ova četkica je prikladnija za produbljivanje usta, dodatni grip je deblji Kako bi ga djeca lakše uhvatila.

Istraživanje je pokazalo da je cijena dječjih električnih četkica za zube 5 do 10 puta veća od uobičajene ručne četkice za zube. Međutim, kako bi ljudi koji nisu voljni da opere zube, spremni završiti posao četkanja zuba, a mnogi od njih su sretni da ih kupe. Ručna četkica za zube neće biti izgubljena na električnoj zubnoj četkici ako se smatra prikladnim koristiti točnu metodu četkanja. "Tekstura dječjih bijelih zubi sama po sebi je mekša. Ako se ručno zubna četkica općenito predlaže za kupnju nešto mekše četkice za zube, ona može smanjiti oštećenja i promicati štipanje. Izbor električne četkice za zube je relativno mali.