Par detalja o upotrebi četkice za zube

- Mar 06, 2019-

Kada ljubav nije samo u harmoniji, ali iu upotrebi četkica za zube, da li su dvije osobe uparene ili ne, odražavat će intimnost obiju strana svakodnevnom upotrebom predmeta, kao što su parovi mobitela, par albuma, pasta za zube par, Ljubitelji, nedavno pokrenuli par Home, nekoliko četkica za zube su derivati društvenih materijalnih potreba. Parovi četkica za zube također imaju mnogo detalja na koje treba obratiti pozornost, a sljedeći proizvođači četkica za zube analiziraju jedan po jedan:

1, izbjegavajte dijeljenje: Mnoge bakterije na četkici za zube dolaze iz ljudskih usta, općenito imaju svoj imunitet. Međutim, ako miješate četkicu za zube ili je dijelite, lako je uzrokovati unakrsnu infekciju, osobito kad su usta duga ili oštećena uslijed požara, slučajnog grizenja itd., Pa je najbolje odabrati poseban par koji je očitije. četkica za zube.

2, veličina četkice za muškarce i žene: jer veličina muških i ženskih usta je drugačija, veličina prikladne četkice za zube je također različita, tako da je najbolje koristiti kombinaciju različitih četkica za glavu četkice, tako da kako ne bi bilo teško rotirati u ustima zbog veličine je nerazumna, ostavljajući čist kut. Prema pravilima Udruženja stomatologa, dužina glave četkice za zube bi trebala biti 2,5-3 cm, širina je 0,8-1 cm, ženska bi trebala biti prikladno smanjena, a druga četkica za zube trebala bi imati 2-4 reda čekinja, 5- 12 snopova čekinja po redu, prednji dio glave četkice za zube trebao bi biti okrugli tup.

3. Zamijenite novu zubnu četkicu na vrijeme: četkica za zube lako se razmnožava nakon što se koristi dugo vremena. Stomatolog preporučuje da se nove četkice za zube zamjenjuju svaka tri ili četiri mjeseca, posebno ako je imunitet tijela loš, a četkica za zube treba često mijenjati kako bi se spriječila infekcija. Nakon svake uporabe temeljito oprati četkicu i ukloniti vlagu što je više moguće. Stavite glavu četkice na mjesto gdje ima sunčeve svjetlosti, tako da bude suho i sterilizirano.