Za i protiv korištenja električne četkice za zube

- Mar 07, 2019-

Prethodno skupa električna četkica za zube postala je jedan od najprodavanijih proizvoda za male kućanske aparate zbog nižih cijena posljednjih godina. Električne četkice za zube mogu se brzo oscilirati kako bi učinkovito uklonile naslage, ali liječnici su istaknuli da su strana istraživanja pokazala da električne četkice za zube i ručne četkice za zube imaju isti učinak čišćenja zuba. Tradicionalne stvari nisu nužno inferiorne u odnosu na high-tech.

Električne četkice za zube mogu se koristiti i za masiranje desni uz svakodnevno četkanje. Može se koristiti električno i ručno kod četkanja zubi i može se četkati u oba smjera. Kroz ritmičko kuckanje i pritiskanje desni mogu poboljšati cirkulaciju krvi, a uporaba lijekova za poboljšanje zubnog mesa bolja je za apsorpciju lijeka. Ima dobar terapijski i preventivni učinak na uobičajene stomatološke bolesti kao što su parodontitis, gingivitis i krvarenje desni. Pomoću te četkice možete promijeniti uobičajeno bočno četkanje u uzdužno četkanje. Kod četkanja rukom metoda je ista kao i kod normalne četkice za zube.

Učestalost i čvrstoća električne četkice za zube su fiksne. Budući da dijete ne može shvatiti pravilnu metodu korištenja u jednom trenutku, lako je oštetiti mlade desni, uzrokujući crvenilo i oticanje zubnog mesa, a također uzrokuje ozbiljno habanje i pucanje zuba. Zhou Yan, uzrokujući pad zuba. Stoga budite oprezni pri odabiru električne četkice za zube za djecu.