Mogu li električne četkice za zube zabraniti tradicionalne četkice za zube?

- Apr 01, 2019-

Brz razvoj znanosti i tehnologije doveo je do promjena u životu koje su uzdrmale zemlju, kao što su rane vožnje, moderno putovanje automobilom i putovanje zrakoplovom. Ovo je put naprijed i potrebno je manje vremena da bi se maksimizirale koristi. , Današnji Xiaobian znači reći da električna četkica za zube može zamijeniti tradicionalnu četkicu za zube?

Neki ljudi kažu da je generacija električnih četkica za zube posebno napravljena za lijene ljude. Zapravo, može se reći da se može reći da nije; bez obzira radi li se o ručnoj zubnoj četkici ili električnoj četkici za zube, može dobro očistiti zube u ispravnom načinu četkanja, ali za električnu četkicu za zube možemo reći da je proizvod razvoja vremena. U početku je njegov izumitelj Philippe-Guy Woog bio namijenjen osobama s rukama i nogama. Kasnije, uz stalno poboljšanje tehnologije, ljudima je bilo lakše čistiti usta, učinkovitije čišćenje i dobru zaštitu za oralnu njegu. Uloga, pa je postupno postala uobičajena.

Prije svega, znamo da je električna četkica uzrokovana brzim okretanjem ili vibracijama motorne jezgre, zbog čega glava četkice stvara vibracije visoke frekvencije, odmah razbija zubnu pastu u finu pjenu i duboko čisti zube, koji može lako dovršiti svakodnevni rad s oralnom njegom. Istodobno, podrhtavanje čekinja može potaknuti cirkulaciju krvi u usnoj šupljini i imati masažni učinak na tkivo desni, što je također šarm električne četkice za zube.

U usporedbi s tradicionalnim zubnim četkicama, četkanje zubi ovisi o ručnom piljenju za čišćenje zubi, nepravilnom držanju četkica, neravnomjernom četkanju i prekomjernom četkanju. To će utjecati na kvalitetu četkanja i oralnog zdravlja. Ako duže vrijeme ne dobijete učinkovito čišćenje, izazvat će probleme s oralnim djelovanjem. Stoga, u slučaju ekonomskog dopuštenja, preporučuje se da koristite električnu četkicu za čišćenje zuba.

Električna četkica za zube je daleko bolja od tradicionalne četkice za zube u smislu njene vrijednosti ili funkcije. Predivan izgled je kao umjetničko djelo kod kuće. Različiti načini čišćenja zuba mogu odabrati najudobniji način četkanja za čišćenje zubi u skladu s oralnim stanjem pojedinca. Jednostavno pritiskajte na površinu zuba i zadržite je 45 ° naprijed-natrag kako biste očistili površinu zuba. Brza frekvencija vibracija može proizvesti supertekuću silu čišćenja kroz protok vode i oprati duboku prljavštinu zubne pukotine.