Metoda identifikacije kvalitete jednokratne četkice za zube u hotelu?

- Apr 18, 2019-

Mnogi kupci hotela često ignoriraju rizike kvalitete hotelskog potrošnog materijala zbog vrijednosti proizvoda ili podataka o proizvodima. Na površini, ukupna vrijednost hotelskih proizvoda za jednokratnu upotrebu, ili iz proračuna za nabavu u hotelu, smatra se pljuskom u lice, ali čak i proizvod s dobrom reputacijom ima vrlo važnu vrijednost proizvoda. Zato što su ti proizvodi obavezni za hotel. Kao jedan od neophodnih proizvoda u hotelskim potrošnim materijalima, to je četkica za zube. Iako je četkica za zube koja se koristi u hotelu jednokratna, četkica za zube koja se koristi u mnogim zvjezdanim hotelima dosegla je civilni standard, čak i dalje. Onda, kao kupac hotela, kako identificirati kvalitetu jednokratnih četkica za zube, kako možemo učiniti kupce sigurnima i sigurnima?

Zapravo, glavne komponente zubne četkice su čekinje i drška. Trenutno, glavne jednokratne četkice za zube na tržištu trenutno se dijele na: dršku, oštru žicu, najlonsku žicu, DuPont žicu. Kvaliteta proizvoda je najgora od stabljike, a izoštravanje je najčešći na tržištu jednokratnih hotela. Najlon i DuPont su standardi supermarketa i vrhunskih hotela. Razlog zašto su svilene četkice najgore vlakno četkice za zube na tržištu je ta da mekoća nije dobra, žilavost je loša, deformacija je jednostavna, a desni oštećene.

Međutim, teško je razlikovati materijal od čekinja golim okom. Možemo razlikovati takvu karakteristiku da se čekinje lako deformiraju. Čvrsto utrljajte četkicu za zube da biste očistili kosu. Ako se čekinje ne mogu vratiti u uspravno, četkica za zube je čekinja. Za usporedbu, zbog toga što je cijena žice ručke različita od cijene ostalih tri čekinje, proizvođači ili trgovci s pod-punjenjem na tržištu još uvijek su u stalnom toku.

IMG_5197