Je li električna četkica za zube vrijedna spomena?

- Apr 05, 2019-

Danas ljudi sve više posvećuju pozornost oralnoj higijeni. Osim redovitog čišćenja zuba, obraćaju pozornost i na odabir četkica za zube, od običnih ručnih četkica za zube do električnih četkica za zube. Što se tiče električne četkice za zube, vrijednost se ne isplati početi, neka vam Xiaobian polako da poruku.

Električni proizvođači četkice za zube uglavnom su podijeljeni u dvije kategorije, u skladu s njihovim principima rada kako bi se razlikovale, različite električne metode su različite klasifikacije. Trenutno se električne četkice za zube uglavnom dijele u dvije kategorije: rotacijske električne četkice za zube i zvučne električne četkice za zube.

Postoje tri načina za pomicanje glave četkice proizvođača električnih četkica: jedna je uzdužno linearno gibanje glave četkice, druga je rotacijsko gibanje i kompletan set električnih četkica za zube s obje vrste glava četkica. Čekinje glave četkice za zube izrađene su od mekanih plastičnih vlakana, a krajevi kose su obrađeni u sferični oblik, koji ne oštećuje zube i desni, i ne utječe na učinak četkanja.

Ne samo da se svaki zub može očistiti, nego se mogu masirati i desni. Na ručki četkice za zube postoje snažni i slabi prekidači načina konverzije, a brzina kretanja glave četkice može se odabrati prema individualnim potrebama.