Razlika između mekane četkice za zube i tvrde četkice za zube

- Apr 14, 2019-

Najočitija razlika između dviju vrsta četkica za zube je tekstura čekinja. Četkice za zube otporne na vlakna lako mogu oštetiti caklinu na površini zuba. Osim toga, malo nepažnje također može oštetiti desni. Prosječni čovjek samo treba kupiti četkicu za zube mekane dlačice. Međutim, da biste uklonili prljavštinu sa zuba, učinak je isti bez obzira koristite li četkicu za zube tvrdom vlaknom ili četkicu za zube mekano vlakno. Najvažnija stvar kod pranja zuba je četkanje zuba. Osim toga, nakon svake uporabe temeljito operite četkicu za zube i uklonite vlagu što je više moguće kako biste je osušili i sterilizirali.

Zašto dizajnirati čvrstu četkicu za zube? Zubar je rekao: "Ovo je posebno dizajnirano za pušače ili ljude čije je zube teško očistiti."

Dakle, koristi li se četkica za četkice ili meku kosu? Ona se razlikuje od osobe do osobe.

U teoriji, medicinska zajednica nije provodila statistiku i istraživanja o sterilizaciji zubnih četkica i zaštiti zubi, ali sve dok se savladava pravilan postupak četkanja, može se postići svrha čišćenja usta. Četkanje se obično provodi metodom vertikalne četke, tj. Kada četkanje iznutra i izvana zubi, čekinje i duga os zuba su paralelne, čekinje se usmjeravaju na desni, primjenjuje se pritisak i zubi se rotiraju u smjeru zuba. Prilikom četkanja zubi četkica se četkala od vrha prema dnu. Četka od dna do vrha. Prilikom četkanja okluzalne površine zuba, ona se može temeljito očistiti vodoravnom i kratkom metodom četkanja, a određeni se pritisak primjenjuje tako da kraj vrha četkice za zube može ući u razmak jame i utora okluzalne površine i pomaknite se vodoravno u smjeru zubnog luka.