Što je uzrok meke i tvrde četkice za zube?

- Mar 31, 2019-

Vlakna u supermarketu imaju meke dlake i čekinje. Potrošači obično ne znaju kako odabrati prave čekinje. Općenito govoreći, oni koriste izgled ili poslovne oglase kako bi odlučili kupiti četkice za zube. Dakle, što je uzrok mekih i tvrdih vlakana? Je li materijal različit, ili koji drugi razlozi.

Hexi vam kaže da je tvrdoća čekinja četkice za zube općenito određena debljinom čekinja. Uobičajeni promjer otvora za zubnu četkicu je oko 1,6 mm, implantirane čekinje obično imaju promjer od 0,10-0,25 mm, a broj čekinja po otvoru je između 10-20. Što su vlakna sitnija, to je veći broj čekinja. mnogi. Što su čekinje tanje, to je mekše. Stoga pri odabiru mekane četkice za zube, pogledajte promjer žice četkice za zube označenu na pakiranju. Što je manji promjer žice, to je mekši. Međutim, previše tanka kosa četkice za zube nije jako dobra, tako da je već sada najtanja vlakna na tržištu kada je 0.1mm.

Neki ljudi kažu da je generacija električnih četkica za zube posebno napravljena za lijene ljude. Zapravo, može se reći da se može reći da nije; bez obzira radi li se o ručnoj zubnoj četkici ili električnoj četkici za zube, može dobro očistiti zube u ispravnom načinu četkanja, ali za električnu četkicu za zube možemo reći da je proizvod razvoja vremena. U početku je njegov izumitelj Philippe-Guy Woog bio namijenjen osobama s rukama i nogama. Kasnije, uz stalno poboljšanje tehnologije, ljudima je bilo lakše čistiti usta, učinkovitije čišćenje i dobru zaštitu za oralnu njegu. Uloga, pa je postupno postala uobičajena.