Što vrsta četkica za zube Da li žena treba u mjesecu?

- Apr 09, 2019-

Mjesečna četkica za zube odnosi se na posebnu četkicu za zube posebno napravljenu za žene u zatvoru. Materijal je mekši od običnih četkica za zube i sadrži više sirovina za njegu zuba i oralne higijene. Koje su prednosti četkice za zube na mjesečini i kako koristiti četkicu za zube na mjesečnoj razini?

Prednosti četkice za zube na Mjesecu

1. Zaštitite desni

Materijal je mekši od običnih četkica za zube. Izrađen je od pamučne tkanine i higijenske gaze. Dodane sirovine bolje su od običnih četkica za zube, kao što su VC, spearmint i spearmint, što može pomoći ženama da čiste oralnu higijenu i zaštite zdravlje desni.

2. oporavak tijela

Nakon proizvodnje, majčina rana nije potpuno zacijeljena, što može uzrokovati neugodnosti. Prednost četkice za zube je da može riješiti problem četkanja u jednom trenutku. Ne morate ići na bazen kako biste izbjegli problem s hladnom vodom, kako bi se majka mogla više fizički odmoriti i povući, smanjujući nepotrebne nevolje.

3. Zgodan i jednostavan

Glavni materijal je medicinska spužva, koja ima tu prednost da nova majka ne može koristiti niti pastu za zube niti hladnu vodu, sve dok se može koristiti suha četka. Ne samo da osigurava sigurnu i higijensku njegu usta za majku, već je i zgodan i jednostavan za korištenje.