Izbjeljivanje zubi Plava LED svjetla

Plava ljuska, malo svjetlo unutra, koje se obično koristi u kombinaciji s gelovima za izbjeljivanje zuba i često se koristi za ubrzavanje djelovanja gelova.

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda:

ime proizvoda

Izbjeljivanje zubi plavo LED svjetlo

napon

2 x 3V

Intenzitet svjetlosti

2000-3000mcd

Količina LED dioda

1pc LED, 5 komada LED svjetla

Duljina valova

460-480nm

Kontinuirana uporaba

48 sati

Uvjeti plaćanja

T / T, Western Union, PayPal

Uvjeti dostave

3-5 radnih dana

MOQ

100 kom


Podaci o tvrtki:

Zhengzhou Senpu Technology Co, Ltd ima dugogodišnje iskustvo vanjske trgovine izvoz. Njegovi proizvodi su certificirani od strane CE i drugih međunarodnih proizvoda, a kvaliteta proizvoda je zajamčena.

Tijekom godina naši su proizvodi prodani u SAD, Kanadu, Veliku Britaniju, Njemačku, Nizozemsku, Australiju, Irsku, Rusiju i druge zemlje i regije. Sve više i više stabilnih kupaca je nagomilano.


PITANJA:

1. Mogu li imati svoj privatni logo na proizvodima za izbjeljivanje zubi?

Da. Nudimo OEM usluge, privatni logo se može ispisati na proizvodima, za izbjeljivanje materijala, možemo ispisati svoj paket kutija i oznaka.

2.Zašto bi mi trebali izbijeliti zube?

Postoje brojni razlozi zašto biste mogli izbijeliti zube. Svi su različiti; i kao što se naša kosa i boja kože mijenjaju, tako i naši zubi. Vrlo malo ljudi ima briljantno-bijele zube, a naši zubi također mogu postati više obojeni dok starimo. Vaši zubi mogu se i na površini zamrljati hranom i pićima kao što su čaj, kava, crno vino i crni ribiz. Pušenje također može obojiti zube.

Hot Tags: izbjeljivanje zubi plavo LED svjetlo, prilagođeno, veleprodaja, popust, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like