Izbjeljivanje zubi USB svjetlo

Stereo izbjeljivanje od 360 stupnjeva, dvostrane ladice mogu istodobno izbijeliti sve zube. USB sučelje, jednostavno za korištenje. Jednostavno rukovanje, višekratna upotreba, poluvodički izvor svjetla, potpuno uklanja nedostatke halogenog izvora svjetlosti.

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda:

Tehnički datum:

16 LED

380-450nm

Plavo svjetlo

Izbjeljivanje zubi 3 u 1 Adapter 16 LED svjetla s USB / Android / iphone s usta ladicu

Ukupna duljina: 83CM

Funkcija

Prodrite duboko da biste uklonili ugrađene mrlje

dostava

U roku od 5-7 dana

Boja

bijela

Servis

OEM i privatna oznaka za korisnike

Vrijeme isporuke

Isporučeno u roku od 5-10 dana

Način plaćanja

T / T, Western Union, Paypal


Podaci o tvrtki:

Zhengzhou Senpu Technology Co, Ltd ima dugogodišnje iskustvo vanjske trgovine izvoz. Njegovi proizvodi su certificirani od strane CE i drugih međunarodnih proizvoda, a kvaliteta proizvoda je zajamčena.

Glavni proizvodi tvrtke: stomatološka oprema, izbjeljivanje zubi i drugi proizvodi. OEM je naša prednost. Mi samo trebamo klijente da nam kažu što misle. Vjerujemo da bogato iskustvo našeg stručnog tima može pružiti cijeli niz usluga za potrebe svakog klijenta.


PITANJA:

1. Mogu li imati svoj privatni logo na proizvodima za izbjeljivanje zubi?

Da. Mi nudimo OEM uslugu, privatni logo se može ispisati na proizvodima, za izbjeljivanje materijala, možemo ispisati svoj paket kutija i etiketa.

2.Zašto bi mi trebali izbijeliti zube?

Postoje brojni razlozi zašto biste mogli izbijeliti zube. Svi su različiti; i kao što se naša kosa i boja kože mijenjaju, tako i naši zubi. Vrlo malo ljudi ima briljantno-bijele zube, a naši zubi također mogu postati više obojeni dok starimo. Vaši zubi mogu se i na površini zamrljati hranom i pićima kao što su čaj, kava, crno vino i crni ribiz. Pušenje također može obojiti zube.

Hot Tags: izbjeljivanje zubi USB svjetlo, prilagođeno, veleprodaja, popust, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like