Pokretna žarulja za izbjeljivanje zubi

Vrijeme rada hladne LED tehnologije izbjeljivanja zuba nije jako dugo, samo 30 minuta. Niska temperatura i hladno svjetlo u potpunosti su izbjegli stimulaciju zubnog živca tijekom operacije. Vodikov peroksid, glavni sastojak sredstva za izbjeljivanje, desetljećima se sigurno koristi u obezbojenju zuba. Tijekom procesa izbjeljivanja vodikovog peroksida i uopće nema kontakta s gingivom nema štete za zubnu strukturu i caklinu. Jednokratni, ne-stimulirajući, nuspojava učinka izbjeljivanja može trajati više od dvije godine. Stoga je prepoznata kao najučinkovitija i najsigurnija tehnologija izbjeljivanja zuba.

Detalji o proizvodu

Sustav za izbjeljivanje zubi Značajke: Up-to-date hladno svjetlo Izbjeljivanje zubi Accelerator može pretvoriti električnu energiju u snažno plavo svjetlo. Hladno plavo svjetlo aktivira gel za izbjeljivanje i oksidira pigment zuba kroz dentinske epruvete u najkraćem vremenu, obezbojavajući zube do blistavog bijelog i vanjskog i unutarnjeg. 30-minutni proces osigurava poboljšanje od pet do četrnaest nijansi.


O proizvodu

● Stroj za izbjeljivanje zubi je uređaj za hlađenje svjetla koji može emitirati određenu valnu duljinu, a svjetlost zrači posebnim sredstvom za izbjeljivanje koje se nanosi na površinu zuba tako da zubi postaju izbjeljujući.

● Snaga pametnog automatskog odabira: 100 do 240 V AC 50/60 Hz za globalnu uporabu.

● Kombinacija plave LED svjetiljke velike snage

● Visoka djelotvornost guske cijevi, nasumce podesiti kut, prikladan za uporabu.

● Zatvoreni omotač za jednokratnu upotrebu, spriječite unakrsnu infekciju, čist i praktičan, pustite pacijentu da se oslobodi; Korisnik može odabrati potrebno vrijeme prema željenom tretmanu.

● Visoko osjetljiva infracrvena funkcija daljinskog upravljanja, sustav za izbjeljivanje zubi velike brzine. I mali dizajn baze veličine, vrlo pogodna uporaba u stomatološkoj klinici.


Specifikacija:

Izvor svjetlosti: 4 kom 5w plava LED dioda

Izlazni spektar: 430nm ~ 490nm;

Napon: AC 100 ~ 240 V 50 ~ 60 Hz 1.2A

Intenzitet svjetla: 2500mW / cm²


Ocjene sustava za izbjeljivanje LED-a su:

Glavna jedinica za izbjeljivanje X1PC

Uvijač za usta X1PC

Navlake za usta X20PCS

Naočale X2PCS

Instalirajte alat X 1set

Upute za uporabu X 1PC

Kabel za napajanje * 1 (mogli bismo pružiti američki, europski, australijski kabel za napajanje kako bi zadovoljili globalne zahtjeve kupaca)


Odijelo za:

1.Brisanje boje zuba (pod utjecajem kave, duhana, umaka, čaja, hrane itd.)

2. Unutarnja promjena boje zuba (npr. Blaga fluoroza ili tetraciklinsko bojenje)

3.Genetički žuti zubi

4.Drugi uzrok gubitka boje zubi

5.Svi ljudi koji žele bjelji i svjetliji osmijeh

Hot Tags: mobilne svjetiljke za izbjeljivanje zubi, prilagođene, veleprodaja, popust, besplatan uzorak

Upit

You Might Also Like