Svjetlo za izbjeljivanje zubi

Liječenje zubima koristi LED svjetlo ili ono što se naziva 'tehnologija plavog svjetla' smatra se klinički sigurnom i učinkovitom alternativom. Koristi se plava svjetleća dioda (LED). To uključuje primjenu vodika peroksid gel ili karbamid peroksid ili nula peroksid na zube prije korištenja LED. Kada LED udari u vodikov peroksid, karbamid peroksid ili nulti peroksid, ubrzava proces razgradnje slobodnih radikala koji uklanja naslage i duboke mrlje, što dovodi do izbjeljivanja zubi.

Detalji o proizvodu

Izbjeljivanje zubi LED Hladno svjetlo je najnovija tehnologija izbjeljivanja zuba koja je popularna u Europi i Americi. Ne samo da može ukloniti pigmentaciju na površini zuba, već i unijeti duboki sloj zuba kako bi se postigao efekt obezbojenja. Prema kliničkom eksperimentu, učinak tehnologije izbjeljivanja hladnog zuba može se poboljšati s 5-14 Vita razinama boja, što je ne samo superiorno u odnosu na slične proizvode, već i više od 30% učinka izbjeljivanja kućanskih aparata. Proces rada traje samo 30 minuta, bez nuspojava, učinak izbjeljivanja može se održati više od dvije godine.

Indikacije: zubna fluoroza, tetraciklin, pigmentacija, hipoplazija cakline, zubni karijes, zubi mrtve pulpe.


Značajke:

1.High Efficiency guska cijev dizajn, prilagoditi kut nasumce, prikladan za korištenje.

2. Digitalna ploča daje više kontrole i podešavanja preko aplikacije za izbjeljivanje.

3. Izbor tri izvora svjetla (plava, plava i crvena, crvena)

4.Four izlazne snage i podesivo vrijeme postavljanja za različite preferencije, vrijeme podešavanje tipke od 5 do 30 minuta.

5. načina osvjetljenja fluksa, 100%, 80%, 60%, 40%, dodirni gumb i prikaz glave

6.4 Plava, 2 crvena LED dioda, koja izbjeljuju zube više brige i bolji rezultat.


Tehnički podaci:

Izvor svjetla: plava svjetlost 4-5W; Crveno svjetlo 2-3W

Izlazna valna duljina: Plava svjetlost 430nm-490nm;

Crveno svjetlo: 620nm-640nm

Napon: AC100-240 V 50-60Hz 1.2 A

Neto težina: 5,5 kg

Bruto težina: 7,5 kg

Veličina pakiranja: 570 * 610 * 180MM

Popis ambalaže: LED svjetiljka * 1; Kabel napajanja * 1; Staklo * 2; Omotač * 20; Uvijač za usta * 1; Korisnički priručnik * 1


Kako produljiti svoj izbjeljivanje zubi rezultat

A


Redovno čistite zube

Izbjeljivanje zuba ne može zamijeniti dobru oralnu higijenu. Važno je da ih temeljito četkate i čistite koncem dva puta dnevno. Time se uklanjaju ostaci hrane koji utječu na zube i sprječavaju nakupljanje zubnog kamenca, a oba uzrokuju gubitak boje.


Prestati pušiti

Sadržaj cigareta žut će vam zube mnogo brže nego inače. Uklonite ih iz svojih svakodnevnih navika i produžit ćete vrijeme izbjeljivanja.


Izbjegavajte određene namirnice i pića

Hrana kao što su curries, umak od rajčice, slatkiši, pa čak i bobice mogu uzrokovati značajno bojenje zuba. Pića su također krivci, osobito kava, čaj i crno vino.


Pijte kroz slamu

Ako ćete piti napitke za bojenje zubi kao što su gazirana pića, odlučite piti kroz slamku koja će smanjiti kontakt zuba.

Hot Tags: lampa za izbjeljivanje zuba, prilagođena, veleprodaja, popust, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like