Izbjeljivanje zubi LED svjetlo ubrzivač

Hladno svjetlo izbjeljivanje zubi je nakon što su zubi potpuno obloženi s gelom za izbjeljivanje zubi (kao što su vodik peroksid, karbamid peroksid ili ne peroksid), cijeli zub je ozračen jednom, tako da uvelike smanjuje vrijeme izbjeljivanja. Potrebno je samo 30 minuta za brzo izbjeljivanje cijelih zuba. Vrijeme izbjeljivanja je kratko, osjećaj je opušten, a učinak izbjeljivanja očigledan. Proces izbjeljivanja zuba hladnim svjetlom traje samo nekoliko minuta bez stimulacije ili nuspojava. Učinak izbjeljivanja zuba hladnim svjetlom može se održati dugo vremena. Stoga je danas prepoznata kao najučinkovitija i najsigurnija tehnologija dekolorizacije zubi.

Detalji o proizvodu

Tehnologija plavog svjetla ili LED tretman za izbjeljivanje zubi je sigurniji i učinkovitiji način za izbjeljivanje zubi, pogotovo ako želite uočljive rezultate koji mogu trajati još mnogo godina. Izbjeljivanje zubi Stroj vam pomaže učiniti život lakšim i ugodnijim.


Značajke proizvoda:

INE 【STROJ ZA IZBIRANJE ZUBA is Stroj za izbjeljivanje zubi je uređaj za svjetlo za hlađenje koji može emitirati određenu valnu duljinu, a svjetlost ozračuje posebno sredstvo za izbjeljivanje koje se nanosi na površinu zuba kako bi zubi postali izblijedjeli. Visokoučinkovito klizno konstrukcijsko dizajnirano za zid, prilagoditi kut slobodno i praktično za korištenje.

AUTO AUTO SMART AUTO-SELECT POWER】 Sa 100 do 240 V AC.50 / 60 Hz za globalnu uporabu. Visokobrzinski sustav za izbjeljivanje zubi. Novi jedinstveni polukružni dizajn glave, oboje lukovi pobijeljeni u isto vrijeme.

D 【S DIGITALNOM DISPLAJNOM PLOČOM display Digitalna ploča daje više kontrole i podešavanja preko aplikacije za izbjeljivanje. Multifunkcijski zaslon osjetljiv na dodir visoke osjetljivosti prikazuje sve informacije

& 【SIGURAN I INTELIGENTAN ZA KORIŠTENJE dis Zatvoreni omotač za jednokratnu upotrebu, spriječiti unakrsnu infekciju, pustiti pacijentu da se oslobodi. Korisnik može odabrati željeno vrijeme u skladu s željenim tretmanom, stroj će se automatski pokrenuti nakon 60 sekundi ako ne radi.


Tri svjetlosna načina

Light Plava svjetlost služi za ubrzavanje raspadanja gela. Normalan gel za izbjeljivanje na tržištu koristi plavo svjetlo.

Light Ljubičasta svjetlost, neki od posebnih gelova za izbjeljivanje zubi trebaju ljubičastu svjetlost. Ako gel ne traži ljubičasto svjetlo, ne trebamo koristiti ljubičasto svjetlo.

Light Crveno svjetlo može povećati aktivnost stanica, potaknuti metabolizam stanica, ubrzati cirkulaciju, eliminirati učinak upale liječenja. Nakon završetka izbjeljivanja, ako gosti osjete bol, možemo koristiti crveno svjetlo za 10 ~ 15 minuta, ako nema boli, nema potrebe za ozračivanjem.


▶ Specifikacije proizvoda

Vrsta stavke: Stroj za izbjeljivanje zubi

Ulaz: AC100-240, 50 / 60Hz

Valna duljina: 460-490nm

Snaga: 40 Watts 8pc LED


PITANJA:

1.Kakvi su zubi prikladni za hladno izbjeljivanje?

Odgovor: Zapravo, svatko tko želi imati bijele zube može uživati u zadivljujućem učinku tretmana izbjeljivanja hladnog zuba. To su opći egzogeni pigmentirani zubi (kava, mrlje od čaja, nakupine dima), umjereni i blagi tetraciklinski zubi, zubna fluoroza, zubi uzrokovani promjenom boje lijekova i nasljedni žuti zubi.

2.Koliko dugo zubi mogu izbijeliti nakon hladnog izbjeljivanja svjetla?

Odgovor: Klinički pokusi pokazuju da se učinak tehnologije izbjeljivanja hladnog zuba može poboljšati za 5-14 VITA razina boja. Učinak će ovisiti o boji njihovih izvornih zuba i osobnim okolnostima, a na kraju ćete imati i svijetlo bijeli zub.

3.Koliko traje učinak izbjeljivanja?

Odgovor: Trajanje zadržavanja varira ovisno o pojedinim prehrambenim navikama i strukturi zuba. Obično traje oko dvije godine.

4.Kako se razlikuje od drugog izbjeljivanja?

Odgovor: Ova tehnologija je iz Sjedinjenih Država. Njegova prednost je da može postići učinak izbjeljivanja odmah, bez ikakvih nuspojava, bez oštećenja zuba, učinak izbjeljivanja je najbolji.

5.Koliko traje proces izbjeljivanja?

Odgovor: Za 30 - 40 minuta, bojanje zuba je magično izbrisano tijekom godina. Potrebno je isto ili kraće vrijeme kao šišanje, manikura ili poslijepodnevni čaj.

Hot Tags: izbjeljivanje zubi LED svjetlo akcelerator, prilagođeno, veleprodaja, popust, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like