Zaslon za izbjeljivanje zuba osjetljiv na dodir

Najbolji izbjeljivanje zubi LED svjetla s visokom učinkovitošću i bez štete za zube. Djeluje zajedno s sredstvom za izbjeljivanje zuba. Svjetlo neće promijeniti boju vaših zuba ako se koristi samo. Međutim, djeluje kao katalizator za ubrzavanje reakcija kada se koristi s sredstvom za izbjeljivanje. Agens je obično vodikov peroksid ili karbamid peroksid, koji su oba aktivna sastojka.

Detalji o proizvodu

Izbjeljivanje zubi LED svjetlo je nova napredna tehnologija izbjeljivanja zubi i potpuno je sigurna, jer za razliku od nekih drugih svjetiljki za izbjeljivanje na tržištu, ne emitira štetne ultraljubičaste (UV) zrake. Umjesto toga, svjetlo djeluje u uskom rasponu valne duljine nježnog plavog spektra i savršeno je siguran za zube, desni i kožu.

Njegova se svjetiljka za izbjeljivanje sastoji od nekoliko posebno naprednih LED dioda koje proizvode precizan izlaz u plavo-zelenom spektru od 460-490 nanometara, što je najučinkovitiji raspon.


Značajke :

● 1.High učinkovitost zid spojen klizni strukturni dizajn, prilagoditi kut slobodno i praktičan za korištenje.

● 2.A višenamjenski 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir visoke osjetljivosti, jednostavno rukovanje Izbor četiri izvora svjetla: plava, crvena, plava + crvena + ljubičasta, plava + ljubičasta. Izbor od tri stupnja snage, korisnici mogu odabrati različitu snagu prema stanju pacijenta

3. Korisnik može odabrati željeno vrijeme prema željenom tretmanu, raspon prilagodbe vremena od 1 do 30 minuta.

● 4.Work funkcija brojanja vremena, dolazi s elektroničkom bravom, radno vrijeme može izbrisati taj zaključavanje za korisnika.

● 5.U slučaju da ne radi, stroj će automatski zaspati nakon 60 sekundi Zatvoreni jednokratni omotač, spriječiti unakrsnu infekciju, čist i praktičan, pustiti pacijentu osjećaj olakšanja.


Specifikacija proizvoda:

Široki spektar 430 nm-490 nm (plavo svjetlo)
620nm-640nm (crveno svjetlo)
380nm-400nm (ljubičasta svjetlost)
napon AC: 100V-240V
Izvor svjetlosti 4-5W / kom (plavo svjetlo)
2-3W / pc (crveno svjetlo)
1W / kom (ljubičasta svjetlost)
Bruto težina 10kg
Ukupna duljina ruke 90cm
Ukupna visina 120cm


Pribor:

Kabl za napajanje: 1 kom (dužina: 2 m)

Goggle: 2 para

Plašt: 20 kom

Uvijač za usta: 1 kom

Upute za uporabu: 1pc


operacija

1.Whitening

Gumb "start" pokreće postupak izbjeljivanja zuba. Kako se LED-ovi za izbjeljivanje uključuju, tajmer LCD zaslona će započeti odbrojavanje.

2.Set vrijeme

Unaprijed zadano trajanje izbjeljivanja je 15 minuta, kružite dostupnim trajanjem pritiskom na tipku "SET TIME", svaki pritisak će dodati 1 min, a maksimum 30 minuta.

3.Pause

U bilo kojem trenutku tijekom procesa izbjeljivanja, korisnik će moći zaustaviti postupak u bilo kojem trenutku pritiskom na tipku "Pauza".

Hot Tags: zaslon osjetljiv na dodir zubi izbjeljivanje svjetiljka, prilagođeno, veleprodaja, popust, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like