Prašak za izbjeljivanje zuba zuba

To je prirodni proizvod. Izbelite zube u potpunosti i prirodno. Posebno za ljude koji imaju crne zube i žute zube uzrokovane pušenjem, pićem čaja, kavom i vinom, uklonite vinski kamen i osebujan miris, a usta ostave čista i svježa.

Detalji o proizvodu

Prednost:

1.To bi moglo ukloniti mrlje nastale pušenjem i pijenjem čaja na učinkovitiji način, a zube učiniti bijelim i blještavim.

2. Jedinstvena formula mogla bi izbjeliti zube u dubini, spriječiti stvaranje mrlja na zubima i dugoročno održavati učinak bjeloočnice.

3. Dok izbjeljujete zube, formula bi mogla spriječiti da se novi pigment pričvrsti na vaše zube, kako bi osigurao vaš zdrav i samouvjeren osmijeh.

4.Odličan ledeni i hladni okus mogao bi ukloniti loš zadah, spriječiti zubni plak i pružiti vam svjež okus.


Q & A:

1.Koliko dugo perem zube?

Nježno četkajte 2 minute, a za dodatnu snagu izbjeljivanja možete ga ostaviti u ustima još nekoliko minuta prije nego što dobro isperete.

2.Može li me moja djeca koristiti?

Da, Warpaint je siguran za djecu svih dobnih skupina. U kojoj dobi počinju je na volji roditelja.

3.Imam vrlo osjetljive zube / desni, mogu li ga koristiti?

Da, Warpaint ne nadražuje, koristite meku četkicu za zube.

WARPAINT sastojci su svi prirodni, neki organski. U usporedbi s običnom pastom za zube ili proizvodom za izbjeljivanje zuba koji je pun kemikalija WARPAINT je najsigurnija alternativa. Ipak, kada ste trudni, preporučujemo vam da se posavjetujete sa svojim zdravstvenim stručnjakom, samo radi mira.

Hot Tags: prašak za izbjeljivanje zuba na ugljen, prilagođen, veleprodaja, popust, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like