Četka za zube od bambusovog ugljena

Drška je izrađena od drveta i osjeća se ugodno na dodir. Čekinje četkice za zube mogu se prilagoditi, naša zadana vrijednost je crna.

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda:

Ime

Četka za zube od bambusovog ugljena

Materijal za čekinje

Ugljena vlakna, PP itd.

Vrsta čekinja

mekan

Boja čekinja

Crno / bijelo / smeđe ili prilagođeno

Držite materijal

Bambus.

Boja ručke

Drvena boja

Značajke

Ekološki, biorazgradiv

Težina

12,5 g

Veličina

17 * 1,5 * 1.7cm

Paket

Plastični omotač i kutija za papir


Podaci o tvrtki:

Zhengzhou Senpu Technology Co, Ltd ima dugogodišnje iskustvo izvoza u vanjskoj trgovini. Njegovi proizvodi su certificirani od CE-a i drugih međunarodnih proizvoda, a kvaliteta proizvoda je zajamčena.

Tijekom godina naši proizvodi su se prodavali u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Australiji, Irskoj, Rusiji i drugim zemljama i regijama. Akumulirali su se sve stabilniji kupci.


PITANJA:

1. Mogu li dobiti svoj privatni logotip na proizvodima za izbjeljivanje zuba?

Da. Nudimo OEM uslugu, na proizvodima se može ispisati privatni logotip, za izbjeljujuće materijale, možemo ispisati vlastiti paket pakiranja i naljepnice.

2.Zašto bi mi trebali izbjeljeni zubi?

Nekoliko je razloga zbog kojih vam zubi mogu biti izbjeljeni. Svi su različiti; kao što varira i boja naše kose i kože, tako se mijenjaju i zubi. Vrlo malo ljudi ima sjajno-bijele zube, a zubi također mogu postati više obojeni. Vaši zubi također se mogu mrljeti na površini kroz hranu i pića poput čaja, kave, crnog vina i crne ribizle. Pušenje također može mrlje zubi.

Hot Tags: četkica za zube od bambusovog ugljena, prilagođena, veleprodaja, popust, besplatni uzorak

Upit

You Might Also Like